KASTAMONU'nun Şenpazarı İlçesi Küçükmutlu Köyü'nde, seyir halindeki traktörde bulunan 3 kişiye tabanca ile ateş edildi. Sürücü ve yolculardan birisi öldü, diğeri yaralandı. Kaçan saldırgan aranıyor.
Olay, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre tarladan köye giden 42 yaşındaki Muharrem Dinçer yönetimindeki traktör, yol kenarında pusu kuran bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Tabancadan çıkan kurşanların isabet ettiği sürücü, direksiyon kontrolünü yitirince araç şarampole devrildi. İhbar üzerine gelen jandarmanın yaptığı kontrolde traktörün altında kalan ve kurşun isabet eden sürücü Muharrem Dinçer ile 76 yaşındaki Cemil Dinç'in öldüğü belirlendi. Yine silahla vurularak ağır yaralanan 43 yaşındaki Remzi Cesur, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Remzi Cesur'un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Aynı köyde oturan 60 yaşındaki Şaban D.'nin, olaydan önce tarlada 3 kişi ile arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı ileri sürüldü. Jandarma, olaydan sonra ortadan kaybolan Şaban D.'yi ararken, soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI