UŞAK'ta, yol kontrolü yapan polis ekipleri, şehirlerarası yolcu otobüsünde 820 gram esrar, bir otomobilde de 18 gram eroin maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 kişiden ikisi sevk edildiği mahkemede tutuklandı.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, doğu illerinden temin edilen uyuşturucu maddelerin Uşak'ta piyasaya sürüleceği bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler karayolunda uygulama başlattı. Özel eğitimli polis köpeği 'Tora' ile yapılan yol kontrolünde, içerisinde iki kişi bulunan ve takibe alınan otomobil şehir merkezinde durduruldu. Otomobil ve şüpheliler üzerinde arama yapan polis 18 gram eroin ve 3 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili M.Y. (29) ve G.Y. (27) gözaltına alındı. Uşak-Ankara Karayolu'nun Şeker Fabrikası Kavşağı'nda, şehirlerarası yolcu otobüslerinde uygulamasını sürdüren polis, bir otobüste O.A.'ya (21) ait poşette 820 gram esrar maddesi ele geçirdi. O.A.'da gözaltına alındı. 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen G.Y. ve O.A. 'Uyuşturucu Madde Nakletmek ve Ticaret Yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.Y. ise serbest bırakıldı.

FOTOĞRAF