ANIL UÇAN/İSTANBUL, (Kurumsal haber)

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG tarafından organize edilen iftar yemeğine havacılık sektörünün önemli isimleri katıldı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı terminal işletmecisi İSG tarafından Beşiktaş’taki Four Seasons Bosphorus Hotel’de organize edilen iftar yemeği, ISG CEO'su Ersel Göral'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İftar yemeğine, İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Sabiha Gökçen Havalimanı Mülki İdare Amiri Necip Çakmak, Sabiha Gökçen Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Nilgün Selvi, HEAŞ Genel Müdürü Hasan Naiboğlu ve İSG Yönetim Kurulu Üyesi Dato Azmi Murad’ın yanı sıra çok sayıda misafir ve İSG üst yönetimi katıldı.

İftar yemeği boyunca davetlilere Türk sanat müziği dinletisi yapılırken, İSG CEO'su Ersel Göral tüm katılımcılara tek tek teşekkür etti. İftar sonrası açıklamalarda bulunan Ersel Göral, "Mübarek Ramazan ayını daha da anlamlı kılan iftar sofralarıdır. Biz de bu akşam havacılık sektörünün değerli isimlerini ve havalimanımızdaki paydaşlarımızı bu organiasyonda bir araya getirdik. Davetimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah seneye yine bir arada oluruz" dedi.

(FOTOĞRAFLI)