İstanbul, 27 Ağustos () - Termo Teknik Bayi Kanalı Satış Müdürü Selim Kabiloğlu, Çorlu’da 100,000 metrekare üzerine kurulu modern tesislerinde üretilen Silüet dekoratif radyatör serisini tanıttı.
Kabiloğlu'nun açıklamasına göre, çelik saçtan üretilen Silüet serisi, kazan ve kombi kullanılan tesisatlarda sistem ve çevre dostu olduğu gibi, sunduğu ısı performansının yanında standart panel radyatörler kadar uzun ömürlü.
Termo Teknik tasarımlarının son kullanıcıya uzun yıllara yayılan kullanım ömrü sağladığını belirten Kabiloğlu, "Termo Teknik tesislerinde üretilen Silüet Serisi kalitesinin bir göstergesi olarak 15 yıllık garanti belgesi ile birlikte sunuluyor" dedi ve ekledi:
"Bugüne kadar verimliliği, montaj kolaylığı ve çeşitliliği ile dikkat çeken Termo Teknik panel radyatörleri, şimdi Silüet Serisi ile mekanların estetiğine de katkıda bulunmayı hedefliyor. Tıpkı klasik panel radyatörler gibi çelikten imal edilen dolayısıyla aynı dayanıklılık ve tesisat dostu yapıya sahip olan Silüet Serisi’nin yatay ve dikey olarak tasarlanan Minima, Style, Vertica ve Latida modelleri, minimalistten geleneksel çizgilere sahip birçok dekorasyona uyum sağlayacak tip ve ölçü çeşitleri ile Türk tüketicisine sunuluyor. Minima düz ve çizgisiz görünümüyle minimalist dekorların vazgeçilmezi olurken, Style ve Latida yatay çizgili pürüzsüz yüzeyleri ile iç mekanların görünümünü zenginleştiriyor. Vertica ise dikey çizgili yapısı ile mekanlara daha sportif ve dinamik bir görünüm kazandırıyor." (Fotoğraflı)