ÖZCAN Deniz'in yazıp yönettiği son filmi 'Sevimli Tehlikeli', Gaziantep'te sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Filmin oyuncularıyla galaya katılan Özcan Deniz, Gaziantep'in filmin en çok izlenen Anadolu şehri olduğuna dikkat çekti, "Film çekip de Gaziantep’e galaya gelmeyen çarpılır" dedi.

Birer yıl arayla vizyona giren 'Ya Sonra', 'Evim Sensin' ve 'Su ve Ateş' filmlerini beyaz perdeye taşıyan yönetmen, oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in yazıp yönettiği 4'üncü filmi 'Sevimli Tehlikeli', kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen galayla gösterime girdi. Galaya katılanlar, Özcan Deniz ile filmin oyuncuları Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan ve Burçin Birben'e yoğun ilgi gösterdi

Özcan Deniz, sinemaseverlerin filme gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, "Film çekip de Gaziantep’e galaya gelmeyen çarpılır. Bize gelen raporlarda filmimizi hafta içi izleyen Anadolu şehri arasında Gaziantep birinci gelmiş. Bu kadar sinemasever bir şehir galayı hak ediyor diye düşünüyoruz. Biz de o yüzden geldik. Karagül ekibi de burada. Bizleri yalnız bırakmadılar. İsme yazılmış, kişiye yazılmış bir senaryo değil. Senaryoya kurulmuş bir kask. Çok da başarılı oldu. İnsanlar da çok sevdi. Bundan çok mutluyuz" dedi.

Özcan Deniz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve oyuncularla birlikte daha sonra salona geçerek filmi izledi.

FOTOĞRAFLI