Arabesk müziğin başarılı temsilcilerinden Arif Susam, kariyerinin en özel parçalarından oluşan ‘Best Ofalbümüyle müzikseverlerle buluşuyor. 

34 yıl önce seslendirmiş olduğu ‘Yıldönümü’ şarkısından klasikleşmiş ‘Nikah Memuru’ şarkısına, dillere pelesenk olmuş ‘Geçmiyor Geceler’ şarkısından ‘Sevenler İçin’ şarkısına kadar 10 efsane eserden oluşan ‘Best Of Arif Susam’ albümü dinleyicileri geçmişe doğru muhteşem bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

Gizemli Olaylar'a imza için Dünyanın farklı ülkelerinden İstanbul'a geldiler Gizemli Olaylar'a imza için Dünyanın farklı ülkelerinden İstanbul'a geldiler

EFSANELER İLK KEZ AYNI ALBÜMDE!

Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan ‘Best Of Arif Susam’ albümünde sanatçıyı yakın dostları Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen de yalnız bırakmadı. Ümit Besen ‘Sevenler İçin’ şarkısında Arif Susam’a eşlik ederken; Cengiz Kurtoğlu da ‘Sabaha Kadar’ şarkısında Susam ile unutulmaz bir düete imza attı. 

‘Nikah Memuru’, ‘Sabaha Kadar’, ‘Geçmiyor Geceler’, ‘Sevenler İçin’, ‘Sıktı Mı Canını’, ‘Hep Senin İçin’, ‘Yıldönümü’, ‘Bırakma Beni’, ‘Seni Düşündüm Yine’ ve ‘Hasreti Kutluyorum’ gibi unutulmaz Arif Susam şarkılarından oluşan albümde Ahmet Selçuk İlkan, Orhan İlkbahar, Selami Şahin, Ufuk Doğan, Ali AltınMeşe, Ferda Anıl Yarkın, Ali Çağlayan, Yusuf Kaya, Metin Şentürk, Kamil Başaran, Cengiz Coşkuner, Aşkın Tuna ve Erdoğan Özer gibi birbirinden değerli müzik adamlarının söz ve besteleri yer almakta. 

Ceyhun Çelikten’in aranjörlüğünü yaptığı ‘Best Of Arif Susam’ albümü Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle bugün tüm müzik marketler ve dijital platformlarda!