İSTANBUL Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi, 2017-2018 Sanat Sezonunun ilk sergisinde Ressam İsmail Ateş’i ağırlıyor.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG), 2017-2018 sanat sezonunun ilk sergisinde,Ressam İsmail Ateş’i ağırlıyor.Resimlerinde, geometrik biçimler ve ince dengeler üzerine kurulu ışık-renk geçişli düzlemler aracılığıyla yaşamı görünür kılma çabasını yansıtan sanatçı, '2016-2017 Evren Tasarımları/Kainat Formları' adlı sergisiyle sanatseverle buluşuyor.

Geometrik desenleri ve soyut imgeleri, farklı bir bakış açısıyla değerlendiren İsmail Ateş, zamanın ve mekanın da ötesine geçip aynı zamanda kendi özgün dilini de yakalayan sanatçılar arasında yer alıyor. İnsanın iç dünyasını, yaşam ve doğadan esinlenerek tuval üzerine yağlıboya ve akrilik çalışmalarına yansıtan sanatçının, '2016-2017 Evren Tasarımları/Kainat Formları' adını verdiği sergisinde yaklaşık 25 eseri görücüye çıkacak.

4 Ekim 2016 Çarşamba günü saat 15.00’da İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesinde gerçekleştirilecek açılış kokteyli ile ziyaretçilerine kapılarını açacak olan sergi,1 Kasım’a kadar İKÜSAG’da ziyarete açık olacak.

(FOTOĞRAF)