Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı’nın ismini taşıyan, “Emrehan Halıcı ve Ankara Müzisyenleri” grubunun altıncısını düzenlediği konsere eşi Sevim Kılıçdaroğlu’yla birlikte geldi. Konserde merhum Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit de hazır bulundu.

Konserin sunucusu, Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Daha önce hiç rock konserinde bulunmuş muydunuz?” diye sordu. Kılıçdaroğlu’nun, “Hayır ilk kez katılıyorum” karşılığını vermesi üzerine sunucu, “Öyleyse size klasik Türk sanat müziği konseri ile rock konseri arasındaki farkı göstererek işe başlayalım. Klasik Türk sanat müziği konserinde ‘Memnun musunuz?’ diye sorulduğunda seyirciler alkışla karşılık verir ve tek tük ‘evet’ sesi duyulur. Rock konserinde ise ‘Memnun musunuz?’ diye sorulduğunda şu karşılık alınır” dedi ve salondan büyük bir alkış geldi.

Sunucu ardından Rahşan Ecevit’e dönerek, “Az sonra burada olacaklardan dolayı özür dilerim Rahşan Hanım” dedi. “Daha önce siz konsere gelmiş miydiniz?” sorusuna Ecevit, “Geçen yıl da buradaydım” karşılığını verdi. Sunucu, “Olsun siz yine de ses yüksekliğinden rahatsız olursanız bana haber verin, içeride iki pandomim sanatçısı var. Onlar size sessiz bir performans sergileyecek” deyince, Ecevit’in yüzü asıldı. Bu diyalogların ardından bateristliğini Emrehan Halıcı’nın yaptığı konser başladı.