Mustafa ERCAN/MERSİN, () - MERSİN'de tek kişilik performansı 'Bir Delinin Hatıra Defteri' ile sahneye çıkan tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, sevenleri ile gece geç saatlere kadar fotoğraf çektirip, imza verip sohbet etti.
Anadolu turnesine çıkan Erdal Beşikçioğlu, Cem Emüler'in yönettiği 'Bir Delinin Hatıra Defteri' oyununu Yenişehir Belediye Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneledi. Yazar Nikolay Vasilyeviç Gogol'un ünlü eserinden uyarlanan oyunu izlemek için binlerce sanatsever salona akın etti. Sanatseverlerin yerini alması ardından Beşikçioğlu, kurulan iş makinesi üzerinde sahneye çıktı. Adım adım deliliğe giden, karşılaştığı gerçeklerle baş edemeyen başkahraman Popriçin'in günlüğünden kesitlerin anlatıldığı 90 dakikalık eserin sonunda salonu dolduranlar Erdal Beşikçioğlu'nu uzun süre alkışladı.
Gösterinin sonunda kuliste bir süre dinlenen Erdal Beşikçioğlu, fuayede bekleyen hayranları ile bir araya geldi. Sanatçının gelmesi ile birlikte sıraya girenler uzun kuyruk oluşturarak Beşikçioğlu ile sohbet etme imkanı buldu. Salonu dolduran ve sıraya giren tüm hayranları ile fotoğraf çektiren Beşikçioğlu gece geç saatlere kadar hem imza dağıttı hem de sohbet etti.

FOTOĞRAFLI