Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Yaz Etkinlikleri kapsamında Bursa’da sahne alan Moğollar, hayranlarına konser verdi.
    Anadolu Rock Müziği gruplarından Moğollar, Nilüfer Yaz Etkinlikleri kapsamında Ataevler Pazar Alanı’nda hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 45 yıllık geçmişi olan Moğollar unutulmayan eserlerini seslendirdi. Cahit Berkay, Engin Yörükoğlu, Taner Öngür, Serhat Ersöz ve Emrah Karaca’dan oluşan Moğollar’a, hayranları da şarkılara hep bir ağızdan eşlik edince konserde coşkulu anlar yaşandı.
    Konserde ‘Selvi boylum al yazmalım’, ‘Geri sar’, ‘İşçisin sen işçi kal’, ‘Bir şey yapmalı’ başta olmak üzere eski ve yeni albümlerinden oluşan eserlerini seslendiren Moğollar, Barış Manço ve Cem Karaca gibi unutulmaz sanatçıların da şarkılarını seslendirerek hayranlarından tam not aldı. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda hayranlarının ısrarıyla tekrar sahneye dönen Moğollar, bir şarkı daha seslendirerek Bursalı hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
    Konseri vatandaşların arasında izleyerek şarkılara eşlik eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gecenin sonunda grup adına Cahit Berkay’a çiçek vererek, teşekkür etti.
    Nilüfer Belediyesi’nin sanata verdiği önemi, 12 yıldır yapılan etkinliklerle gözler önüne serdiğini belirten Bozbey, “Nilüfer’de kültür sanat etkinlikleri hiçbir zaman bitmeyecek. Film gösterileri, halk oyunları ve konserlerle Nilüferlileri sanatsal etkinliklerle buluşturuyoruz. Etkinliklerimize sahip çıkan Nilüferliler her şeyin en iyisine layık.” dedi.