BU yıl üçüncü kez düzenlenen Lise Gençlik Festivali Uğur Fest 2017, öğrencilere eğlenceli bir gün yaşattı.                                           

Uğur Okulları tarafından her yıl Mayıs ayının son haftası düzenlenen Uğur Fest İzmir Arena’da gerçekleşti. Sürpriz hediyeler ve çeşitli atölyeler ile gün boyu süren festivalin sunuculuğunu Hopdedik Ayhan üstlendi. 30 farklı liseden binlerce öğrencinin katıldığı Uğur Fest’te katılımcılar gün boyunca farlı aktivitelerden yararlandı. Deniz kenarında İzmir manzarasının tadını çıkaran gençler, Uğur Okulları maskotu U Tiger’a ve Uğur Sınava Hazırlık Merkezlerinin ters oda maket standına yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar Grafiti workshopları, ebru atölyesi, takı atölyeleri gibi çeşitli sanatsal aktiviteler, adrenalin ve eğlence parkurları, sanal gerçeklik (Virtual Reality-VR) deneyim alanı, yeme içme alanları, sürpriz hediyeler ve etkinlikler ile keyifli anlar yaşadı.

Festivalde ayrıca liseler arası müzik yarışması da düzenlendi. Müzik yarışmasında birinciliği kazanan Atakent Anadolu Lisesi, 4 bin TL ödülün sahibi oldu. İkinci olan İzmir Anadolu Lisesi 3 bin TL, üçüncü olan Tuğba Özbek Anadolu Lisesi ise 2 bin TL ile ödüllendirildi. Yarışma jüri üyeliğini İzmir ve Ankara Operaları Opera Sanatçısı R. Altuğ Dilmaç, gazeteci ve Okumuş Adamlar Fikir Atölyesi Ajans Başkanı Muzaffer Akkılıç, Belgrad Üniversitesi Müzik Akademisi Komposizyon Bölümü Müzisyeni Aziz Özen ve İzmir Caz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve müzisyen Tufan Aksoy üstlendi.

Şarkıcı Simge'nin sahne almasıyla devam eden program DJ Sedat Şenelve ve DJ Suat Ateşdağlı’nın performanslarıyla sona erdi.

(FOTOĞRAF)