Tüm ülkelerin gösteri sahne performans sanatçıları yazarlar şairler her yıl şubat ayında Türkiye’de buluşuyorlar.

İstanbul un Kâğıthane ilçesinde Kâğıthane belediyesi desteği ve katkıları ile Kâğıthane kültür merkezinde 3. Sahne gösteri performans sanatları festivali ve fuarı düzenleniyor.

Kâğıthane belediye başkanı Fazlı KILIÇIN katılımı ile 27 Şubat pazartesi saat 14.00 de gerçekleşiyor.

Festivalin açılış galası açılış gösterisi ile festival start almış olacak.

Basın bültenlerinde biletlerin fiyatları ve satıldığı büroların adresleri yazılır. Biz en baştan festivalin tüm eğlenceleri gösterileri müzikleri her şeyin ücretsiz olduğu müjdesini verelim.

Festivali Hasbora gösteri sanatları organize ediyor. İllüzyonistler jonglörler tüm sanatçılar gösterilerini sunuyor. Şairler şiirlerini okuyor. Müzisyenler şarkılarını türkülerini söylüyorlar.

27 Şubat pazartesi 2017 tarihinde başlayacağız. 4 Mart 2017 cumartesi gala ile 2018 de devam etmek üzere ara vereceğiz. Saatler 09.00 ile 23.00 arasında gerçekleşecek.

Kâğıthane kültür merkezi sahnesinde sanatçılar sahne alırlarken fuaye alanlarında kitap imza günleri sanat malzemeleri stantları kurulacak. Sadabad caddesi no: 1 Kağıthane istanbul

(SAHPERLİD ÖDÜLÜ) Sahne gösteri performans liderleri ödülleri sahiplerini bulacak. Önceki festivalde yurt dışından ve ülkemizden katılan kültür sanat ustaları ödüllendirildi.

Sanat sergileri 27 Şubat pazartesi 2017 tarihinden başlayarak 4 Mart 2017 cumartesi gününe kadar gezilebilecek.

Festival genel koordinatörü

Sanatçı Yazar

Hasbora Güzelrüzgar

İletişim: 0532 543 88 63

www.hasbora.net/festival.html