OYUNCU Barış Kılıç, 'Seni Seviyorum Adamım' filmi için yapımcı ile görüşmeden önce rol arkadaşı olması için Gizem Karaca’yı önerdiğini söyledi.

Zeynep Özek’in hazırladığı Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan ‘Turki Ekstra’ programında röportajı yayınlanan Barış Kılıç,
ekranın sevilen dizilerinden Güllerin Savaşı' nda canlandırdığı ‘Ömer’ karakterinin etkili, her kadının sahip olmak istediği sevgi ve aşk besleyebileceği yapıda bir karakter olduğunu anlattı.

Kılıç, senaryo ne kadar iyi yazılırsa yazılsın karakterin aktör ile birleşemediği takdirde istenilen başarının elde edilemediğini söyledi. Kılıç, 21 Kasım'da vizyona girecek 'Seni Seviyorum Adamım' filmindeki rol arkadaşı Gizem Karaca ile daha önce hiç beraber çalışmadıklarını ifade ederken şunları anlattı:

“Adını Feriha Koydum’ dizisinin son sezonunda ayrılmıştım. Gizem ise yeni başlamıştı. Hiç beraber sahnemiz olmadı. Film senaryosunu bir gece önce okurken kiminle oynayabileceğimi düşündüm.

Gizem Karaca buna çok uyacak bir isim olarak aklıma geldi. Yönetmenimizle bunu paylaştım. Söylediğim ismi duyunca şok oldu. ‘Biz seninle bunu konuştuk mu?’ dedi. Yönetmenimiz yardımcısına ‘Kapıyı açar mısın?’ dedi, içeriden Gizem Karaca çıktı. Onlar da oturmuşlar, konuşmuşlar anlaşmışlar birçok hususta anlaşmışlar. O an biz konuşurken Gizem çıkınca şok oldum. O da şok oldu.”

Barış Kılıç, kendisinin gözünde ‘Favori partner’ yerine ‘Favori ilişki’nin daha önemli olduğunu söyledi.