Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ve Akşam'ın Oyuncu yazarı Başak Sayan yine ayrılık haberiyle gündemde... Fırtınalı aşkta sona gelindi. Her tartışmadan sonra kısa bir ayrılık yaşayıp yeniden bir araya gelen çift bu kez defteri kapadı.

BİR DARGIN BİR BARIŞIK

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile Oyuncu Başak Sayan, 2009 Eylül'de flört etmeye başlamışlardı. Dolu dizgin giden aşkları ne olduysa Nisan-Mayıs gibi hakkın rahmetine kavuşmuştu! Hatta aşıklar, ayrılığın ardından Twitter'da bebek kavgasına tutuşmuş; Sayan'ın ilişkileri sırasında Hakan'dan bebek aldırdığı, yaşadığı bu travmayı atlatamadığı için de Hakan'la bu polemiğe girdiği bile iddia edilmişti!

İkili arasındaki ayrılık yine uzun sürmemiş 2010'nun Kasım'ında yeniden bir araya gelmişlerdi. Hatta ilişkilerini bir adım öteye taşıyan aşıklar Ahmet Hakan'ın Nişantaşı'ndaki evinde birlikte yaşamaya başlamışlardı.

YİNE AYRILDILAR


Ancak bir dargın bir barışık giden bu aşk bir kez daha bitti. Bu kez bittiğini Başak Sayan twitter'dan ilan etti. "2009'un eylul'unde actigim sayfayi dun kapattim. Hayatta herseyin ve herkesin bir zamani var. " diye tweet atan Başak Sayan Ahmet Hakan'la olan aşkına noktayı koydu. Hakan cephesinden ise henüz ses yok. .