Recai GÜLER/Mehmet İNAN/BURSA, () - TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nde bir grubun darbe girişimi öncesi Bursa’da konser veren Hadise, güçlü sesi ve hit şarkılarıyla dinleyenleri mest etti. 
Bursa'nın ilk açık alışveriş merkezi Endülüs Park, ziyaretçileri için harika bir konser düzenledi. Hadise, moda tasarımcısı kız kardeşi Derya Açıkgöz imzalı özel kostümüyle sahneye çıktı. 'Merhaba Bursa' diyerek hayranlarına teşekkür eden, Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendiren Hadise'ye 4 dansçı eşlik etti. Hadise, programına 'Nerdesin Aşkım' şarkısı ile başladı. Son albümü 'Tavsiye' ile müzik listelerinin zirvesinden inmeyen Hadise, 45 dakika boyunca güçlü sesi ve hit şarkılarıyla dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Sahne hakimiyeti, geniş repertuarı ve kendisine özgü yorumuyla dikkat çeken Hadise, şarkılarıyla olduğu kadar özel dans şovlarıyla da büyük beğeni kazandı. 
Hadise'nin konserinde, seyircinin yoğun ilgisi baştan sona kadar hız kesmeden devam etti. Konser alanını hınca hınç dolduran müzikseverler koro halinde Hadise'ye eşlik etti.

FOTOĞRAFLI