ANADOLU pop ve özgün müzik yorumlarıyla tanınan sanatçı Edip Akbayram, 45'inci sanat yılını temmuz ve ağustos ayında vereceği bir dizi konserle kutlayacak.
Edip Akbayram, 'Güzel Günler Göreceğiz' diyerek 45'inci sanat yılında ilk konserini 21 Temmuz Cuma günü saat 21.00'da Balıkesir- Ayvalık Amfitiyatro'nda vereceği konserde hayranlarıyla buluşacak. Usta sanatçı, ikinci konserini 29 Temmuz Cumartesi saat 21.00'da Balıkesir- Altınoluk Amfitiyatro'da, üçüncü konserini ise 19 Ağustos Cumartesi saat 21.00'da ise Bodrum Kalesi'nde verecek. Lise yıllarında kurduğu 'Siyah Örümcekler' grubuyla ilk plağı 'Kendim Ettim Kendim Buldum'la müziğe başlayan, 1972 yılında 2'nci 45'liği 'Kükredi Çimenler- Boşu Boşuna' ile sahneye adım atan Edip Akbayram, Pir Sultan Abdal'dan Karacaoğlan'a, Nazım Hikmet'ten Can Yücel'e kadar birçok ismin bestelerini ve şiirlerini özgün müzikle halka ulaştırdı.
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Deniz Üstü Köpürür', 'Dumanlı Dumanlı Oy Bizim Eller', 'Aldırma Gönül', 'Analara Kıymayın Efendiler', 'Adiloş Bebe' ve 'Kahpe Felek' gibi dillerden düşmeyen eserleriyle hayranlarının gönlünde yer edinen Akbayram, bir kez daha sanatseverler için 'Güzel Günler Göreceğiz' diyecek. Edip Akbayram'ın konser biletleri Biletix ve konser alanındaki gişelerden temin edilebilecek.

FOTOĞRAFLI