İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da dünyanın çeşitli yerlerinden 450 kişilik sanatçı kadrosuna sahip Seans Organizasyon, son bir yılda 4 bin şova imza attı.
Antalya'da 2003 yılında dans ve sanat eğitimi veren bir kurum olarak faaliyete başlayan Seans Organizasyon, büyük bir gelişim göstererek, 13 yılda kendi alanında dünyanın en büyük potansiyeline sahip firmaları arasına adını yazdırdı. Önce Antalya'da turizm alanında eğlence organizasyonlarına imza atan Seans, kısa sürede yurt dışına da açıldı ve Frankfurt ile Dubai'de yapılanmasını tamamlayarak dünyaya eğlence ihraç eden bir kurum haline geldi. Başta Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Brezilya, Küba, Kolombiya olmak üzere 26 ülkeden seçilmiş sanatçılardan oluşan dans, akrobasi ve müzik gruplarını bünyesine katan Seans Organizasyon, farklı kategorilerde 20'yi aşkın şov grubu ile çalışıyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden 450 sanatçıyı bünyesinde barındıran firma, son bir yılda Türkiye'de 4 bin şov gerçekleştirdi.
Seans Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Halis Altay, sanatçı ve organizasyon sayısındaki büyüklük nedeniyle zor bir operasyon gerçekleştirdiklerini vurguladı. Halis Altay, deneyimli bir ekip ile bunu başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Hedeflerinin Antalya'dan prodüksiyonlar oluşturup eğlencede dünya markaları yaratmak olduğunu sözlerine ekleyen Altay, şöyle devam etti:
"13 yılda çok büyük bir sanatçı portföyüne ulaştık. Daha önce ağırlıklı olarak hazır şovları yurt dışından getirip bunları başta Antalya olmak üzere, Frankfurt ve Dubai şubelerimizle dünyaya pazarlıyorduk. Ancak son yıllarda kendi üretimimiz olan şovlar oluşturmaya başladık. Koreograflarımız ve yaratıcı kadromuz ile sürekli yeni projeler üretiyoruz. Koreografisinden, kostüm ve müzik dizaynına kadar her detayını yaptığımız bu şovlar arasından yakında dünya markası yaratma yoluna gideceğiz."

FOTOĞRAFLI