Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil programında Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı hedef alan sözler söyledi. Erbil "Gelir gelmez adamın yaptığı ilk açıklama çok centilmence oldu: 'Fener yeterki şampiyon olmasın!' İnsan, Trabzon da şampiyon olsa Fenerbahçe de olsa kim hakettiyse o şampiyon olsun der.'' dedi

Kıran kırana geçen lig sonunda Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'u averajla geride bırakıp Spor Toto Süper Ligi'ni şampiyon bitirmesi fanatik Fenerbahçeli olan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'i sevince boğdu.

'SANA KALDI SANKİ!'

TNT ekranlarında sunduğu yarışma programında Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu çekemeyenlere eleştirilerde bulundu. Eleştirilerden en fazla nasibini alan isim de Galatsaray Başkanı Ünal Aysal oldu.

Programında Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal'ı hedef alan açıklamalar yapan Erbil, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu Aysal'a ithaf etti.

Erbil, "Gelir gelmez adamın yaptığı ilk açıklama çok centilmence oldu: 'Fener yeterki şampiyon olmasın!' İnsan, Trabzon da şampiyon olsa Fenerbahçe de olsa kim hakettiyse o şampiyon olsun der.

Koskoca Galatasaray camiasının başına geliyorsun adamın söylediği lafa bak. Sana kaldı sanki".. diye konuşarak Galatasaray'ın yeni başkanına sert göndermelerde bulundu.