OYUNCU Gökçe Bahadır, bugüne kadar çok farklı rollerde oynamasını büyük şans olarak nitelendirirken, dans etmeyi terapi gibi gördüğünü, şarkı söylemeyi sevdiğini, bunu sahnede kullanmayı istediğini söyledi.

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında Gökçe Bahadır ile yapılan röportaj yayınlandı. Liana Dahdouh’un sorularını yanıtlayan Bahadır, ‘Yaprak Dökümü’nde çok duygusal, gel-gitleri olan ‘Leyla’yı, ‘Kayıp Şehir’de hayat kadını ‘Aysel’i, ‘Şimdi Aramızda Kalsın’da doğulu bir kadın; 2 çocuk annesi Yadigar’ı, sinema filmi ‘Dedemin İnsanları’nda İzmirli, evli, 1 çocuk annesi hiperaktif ‘Nurdan’ı canlandırdığını anlattı. Gökçe Bahadır, "Bundan sonra ne oynayacağımı bana da sürpriz olacak. Hayatın bir yerinde sıkışmış kalmış belki de çok da fark etmediğimiz karakterleri oynamayı seviyorum" dedi.

"SESİMİ SEVMESEM DE ŞARKIYI SÖYLERİM"
Gökçe Bahadır, şarkı söylerken çektirdiği videoları internette yayınladığı hatırlatılınca, öncelikle Sıla ve şarkılarını çok sevdiğini anlattı. Bahadır, şöyle konuştu:
"Kötü de olsa, sesimi sevmesem de yine söylerdim şarkıyı. Ama etrafım tarafından sevilen bir sesim var. Sesimle ilgili sahnede bir şeyler yapmak istiyorum. Bu müzikal, kabare olabilir. Bununla yapmak istediğim şeyler var.

Dans etmeyi seviyorum. İşimiz görsel olarak bir bütün. Dans etmek, şarkı söylemek, oynamak, birer performanstır. Bir oyuncu olarak kendimizi zenginleştirmemiz mümkün. Oynadığım ‘Kurusıkı’ isimli oyunda küçük bir dans sahnem var. Dansı orada kullanıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Evde bazen kendi kendime dans ediyorum. Böylece stres atıp, deşarj olmuş, hem de kendime bir şeyler katmış oluyorum. Dans etmek benim için terapi gibi. Kuru Sıkı’da Arap müziği Mezdeke ile oynuyorum. Göbek atmayı çok severim."

"DOĞAL, KENDİ HALİNDE, GÜZEL BAKMALI"
Gökçe Bahadır, bir soru üzerine son olarak 2 çocuk annesini oynamanın kendisi için evlilik konusunda iyi bir deneyim veya antreman olduğunu ifade ederken, "Tabii ki günün birinde çocuğumun olmasını istiyorum. Umarım doğru zamanda, doğru kişiyle olur. Aile kurmayı istiyorum. Ancak bunu çok da planlayamıyorsun.

Bir bakıyorsun 1 sene sonra hayatın değişmiş" dedi. Bahadır izleyici sorularını yanıtlarken, 25’inde başladığı ‘Yaprak Dökümü’nden 30 yaşında ayrıldığını orada çok güzel bir iş yapmanın ne demek olduğunu gördüğünü, kendisine o dönem "Nasıl ağlıyorsun?" diye sorulduğunu anlattı. Bahadır, hangi özellikleri olan erkeğin kendisini etkileyebileceği sorusuna "Doğal, kendi halinde olan güzel gülen güzel bakması, işinde başarılı olması beni etkiler" karşılığını verdi.