Ediz VERDİOĞLU / KUŞADASI(Aydın), () AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde bu yıl ilki düzenlenen 'Kuşadası Gençlik Festivali'nin son gününde sahne alan Grup Seksendört ve Hayko Cepkin, beğenilen parçalarını seslendirdi.
Kuşadası sahili, ilk kez kapsamlı bir müzik festivaline ev sahipliği yaptı. Milyon Yapım organizasyonunda ve Kuşadası Belediyesi'nin işbirliği ile düzenlenen '1'inci Kuşadası Gençlik Festivali', 14- 17 Temmuz tarihleri arasında Kuşadası Davutlar bölgesi Sevgi Plajı'nda gerçekleşti. MFÖ, Duman, Hayko Cepkin, Emre Aydın, Pilli Bebek, Gripin, Umut Kuzey, Seksendört, Pinhani, Aylin Aslım, Flört, İskender Paydaş, Fatma Turgut ve Ferman Akgül, Ogün Sanlısoy, Hüsnü Arkan, Jehan Barbur, Niyazi Koyuncu, Metin Türkcan ve Murat İlkan, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Sattas, Can Gox, Başıbozuk, Keti, You May Kiss The Bride ve Supernova Reggae Band'in sahne aldığı festivalde, müzikseverler dört gün boyunca eğlenceli anlar yaşadı.
SON GÜN KONSERİ
Kuşadası Gençlik Festivali sahnesinin son konukları Grup Seksendört ve Hayko Cepkin oldu. Gençlerin beğenerek dinlediği rock müziğin genç gruplarından Grup Seksendört, sevilen parçaları seslendirdi. Türk rock müziğinin güçlü seslerinden Hayko Cepkin ise Kuşadası Gençlik Festivali'nin kapanışında hayranlarıyla buluştu. Konserde rock müzikseverler, kendine has yorumu ve tarzıyla dikkat çeken Hayko Cepkin ile müziğe doydu. Yaklaşık 1.5 saat süren konsere gençler büyük ilgi gösterdi. Konser gece saat 01.30'a kadar sürdü.

FOTOĞRAF