Amerikan film dünyasının ünlü yıldızlarından ve yapımcılarından 67 yaşındaki 2 çocuk babası Michael Douglas ve eşi 42 yaşındaki Catherine Zeta Jones, 10 arkadaşı ile Yunanistan’ın Sömbeki (Simi) adasından 60 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde ve haftalığı 345 bin Euro’ya kiralanan ’Mary Jean 2’ adlı İngiliz bayraklı lüks yat ile Pazar akşamı Bodrum’a geldi. Milta Marina A.Ş.’ye demirleyen yattan saat 20.00 sıralarında çıkan ve Michael Douglas, eşi Catherine Zeta Jones ve arkadaşları Bodrum’un dünyaca ünlü barlar sokağında yürüyüş yaptı, halı mağazalarını gezdi, bir balık restoranda yemek yedi.

BODRUM SOKAKLARINDA GÖRENLER ŞAŞIRDI


Saat 23.00 sıralarında Bodrum Limanı’nı çevreleyen Neyzen Tevfik Caddesi’nde eşi ile birlikte el ele yürüyen Douglas ve şık giyimi ve güzelliği ile dikkat çeken eşi Jones soruları yanıtsız bıraktı. İki ünlü Holywood yıldızını karşılarında görenler şaşırdı. Birçok kişi hızlı adımlarla yürüyerek marinadaki yata dönmeye çalışan ABD’Li çiftin fotoğrafını çekmeye çalıştı.

DEV LÜKS YAT


Sinema salonu özel saunası, yüzme havuzu ve lüks odaları ile bir sarayı andıran yatta 18 personelin görev yaptığı belirtildi. Yunanistan’ın Kalimnos (Kilimli) ve Sömbeki (Simi) adalarından sonra Bodrum’a gelen Douglas ve eşi ile arkadaşlarının iki gün sürecek fırtına nedeniyle tatillerini Bodrum’a geçirecekleri ve yarın akşam saatlerinde Bodrum’dan ayrılarak Mikanos’a gidecekleri belirtildi. Douglas ve eşinin yaklaşık 2 hafta sürecek Ege ve Akdeniz turuna çıktığı ve bulundukları yata Bodrum Balıkçılar Çarşısı’ndan balık, sebze ve meyve takviyesi yapıldığı belirtildi.

HAYRANLARI ARASINDA TÜRK OYUNCULARDA VARDI

Bodrum’da tatilde bulunan ve Kanal D’de yayınlanan Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi ile Beşiktaş Kültür Merkezi’nin (BKM) oyuncularından Büşra Pekin, Yeliz Kovancı, Anıl İlter ve arkadaşlarının bulunduğu grup Douglas Ve Jones’u Milta Marina Çarşısı’nda mağazalara bakarken birden karşılarında görünce şaşırdı. Kendi aralarında ünlü çiftin kimliği konusunda "Gerçekten onlar mı değil mi" diye tartışmaya giren oyuncular yaptıkları esprilerle çevredekileri güldürdü. Oyuncu Büşra Pekin "Vallahi biz Bodrum sokaklarında yine Bodrum sandaletlerini konuşurken birden yanımızdan hızla ünlü yıldızın geçtiğini gördük çok şaşırdık. Dünyaca ünlü insanları burada görmek bizi de şaşırtıyor ve mutlu ediyor. Bodrum’un farkı işte burada olmalı. Sokakta karşınızda bir anda Holywood yıldızlarını görebiliyorsunuz" dedi.