Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, gittiği gece kulübünde DJ kabinine geçen İdo Tatlıses, tatilcilere babası İbrahim Tatlıses'in şarkıları eşliğinde halay çektirdi.
Dj Cihat Uğurel eşliğinde şarkıcı Ece Seçkin'in Bodrum Gümbet Barlar Sokağı'nda konser verdiği Pasha Club'ın misafirleri arasında İdo Tatlıses ile arkadaşları da yer aldı. Tatilciler, Türkçe ve İngilizce şarkılara yer veren Ece Seçkin konserinde dans edip eğlendi. Seçkin'e şarkılarında eşlik eden tatilciler, konser ardından gecenin ilerleyen saatlerinde bir sürprizle karşılaştı. Bir süre önce 'Sonsuz Teşekkürler' adlı ilk albümünü çıkaran İdo Tatlıses, DJ kabinine geçti. İdo, tatilcilere "İmparatordan, İbrahim Tatlıses'ten bir parça çalalım mı?" diye sorduğunda çığlık ve alkışlar arasında "Evet" cevabını aldı. Önce 'Tombul tombul', ardından da 'Hadi Hadi' adlı şarkıyla gece kulübünde halay çeken tatilcilerin eğlencesi doruğa çıktı. Kulüpte dans gösterisi yapacak olan dansçıların da halay çekmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Tatlıses dah asonra teşekkür ederek arkadaşlarının yanına geri döndü.
Eğlence mekanındaki basın mensuplarıyla da şakalaşan İdo Tatlıses, kamera çekimine merak saldı. Görüntü çekmek isteyip muhabirinin kamerasını alan Tatlıses, önce sahneyi ardından da tatilciler arasında yer alan Arto'yu çekti.

FOTOĞRAFLI