19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik Bayramı Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul’un birçok yerinde düzenlenen açık hava konserlerini binlerce kişi izledi.
Konserlerin en fazla olduğu ilçe Avcılar oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin sahilde saat 19.00’da düzenlediği konserde Niran Ünsal ve Fettah Can hayranlarının karşısına çıktı. Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği fener alayı yürüyüşü ardından Belediye Havuz Meydanı’nda binlerce kişi Zakkum Grubu’nun konseri ile coştu. Büyük bölümü genç olan Zakkum hayranları grubun sevilen şarkılarına eşlik ederken CHP’li Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, grubun solisti Yusuf Demirkol’a çiçek ve plaket verdi.
BENGÜ, BEYLİKDÜZÜ’NDEYDİ
Beylikdüzü Belediyesi'nin hazırladığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Bengü, Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce hayranına sevilen şarkılarını söyledi.
Funda Arar ise Kartal Belediyesi'nin düzenlediği kutlamada Kartal Meydanı'nda eski ve sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi.
Küçükçekmece Belediyesi'nin Halkalı Meydanı'nda düzenledriği konserde Emre Altuğ sahneye çıktı. Belediye Başkanı AK Parti’li Temel Karadeniz, hayranlarının şarkılarına eşlik ettiği Altuğ'a çiçek verdi.
Büyükçekmece’de fener alayından sonra verilen konserde Athena, gençleri coşturdu . Belediye Başkanı CHP’li Hasan Akgün, sanatçıyı kutlayarak çiçek verdi.
SARIYER'DE OZAN DOĞULU VE GRİPİN
Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Sarıyer Belediyesi’nin İstinye Tersane alanında düzenlediği konserde Ozan Doğulu ve Gripin sahneye çıktı. Şehir dışında bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konser alanındaki dev ekrandan alanda bulunanlara seslendi.

FOTOĞRAFLI