Gülben Ergen gri renkli bir otomobilde bir genç ile görüntülendi. Yardımcısı '' O kişi Ergen'in şoförüdür'' dedi. Ancak o kişinin Ergen'in şoförü olmadığı iddiaları magazin kulsilerinde dilden dile dolaşmaya başladı.
Yaklaşık 10 günden beri magazin kulisleri Gülben Ergen'in birlikte görüntülendiği kişiyi konuşuyor.Kulaktan kulağa yayılan söylentiler 2 ocak pazartesi akşamı başladı. Gülben Ergen'in Etiler Big Chefs'in önünde kırmızı montlu kirli sakallarıyla dikkat çeken genç ve yakışıklı bir adamla gri renkli bir otomobilde görüntülendiği haberi hızla yayıldı. Herkes görüntüyü kimin çektiğini merak etmeye başladı.

Ünlü bir televizyoncunun bu görüntüyü elinde bulundurduğu ve kendi programında yayınlayacağı dedikoduları yayılmaya başladı. Söylentiler hızla artarken önceki gün Erol Köse bu görüntüyü ele geçirdi ve twitter sayfasında yayınladı.

Bunun üzerine gözler Gülben Ergen'in üzerine çevrildi. Konuyla ilgili olarak Ergen'in yardımcısı ''Gülben hanım, o akşam Mustafa Erdoğan ile birlikte tatilden dönecek olan çocuklarını almak için havalimanına gidiyordu eşyaları çok olduğu için ikinci arabayı kullanmayı tercih etti. Fotoğrafları çekilen kişi, yoğun dönemde kullandıkları şoförleridir. Adı Ahmet'tir.'' açıklamasını yaptı.

Bu açıklamayla sular duruldu derken bu kez fotoğraftaki kişinin Nişantaşı'nda bir gece kulübü sahibi olan Can Tursan olduğunu öne sürdü. Ancak Tursan'ın nişanlısı Hande Subaşı, ''O kişi cana gerçekten çok benziyor tıpatıp aynısı. Fotoğrafta annesi bile görse ayırt edemez. Ancak biz o tarihte Can'la Roma'daydık. Yani Gülbenin yanındaki erkek Can değil.'' dedi

ÖNCE ÜZÜLÜRÜM SONRA YÜZÜM GÜLER

Gülben Ergen magazin sitelerindeki iddialar için yorum yapmaktan kaçındı ve twitter'da sadece şunları yazdı:''Ben hep üzülürüm, sonra yüzüm güler.Hep böyle oldu. Beni üzmek canımı yakmak iş birlikteliği yapanlar sonra ne yapar orasını bilemem...''