Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahneye çıkan dansları ve DJ'liği ile dünyada fenomen olan İtalyan Gianluca Vacchi, performansıyla büyüledi. Vacchi'yi görmek ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hayranları uzun süre beklemek zorunda kaldı.
İnternette izlenme rekorları kıran, kıvrak danslarıyla ve müzik performansıyla kısa sürede dünyada milyonlarca takipçiye ulaşan Gianluca Vacchi, bugün Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Çilek Beach'te sahneye çıktı. Konakladığı lüks otelden Çilek Beach'e denizden yat ile gelen Vacchi, iskelede hayranlarını selamladı. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını menajeri Murat Toker aracılığı ile yanıtlayan Vacchi, "İnanın bu kadar fenomen olacağımı ben de bilmiyordum. Dans ve müziği çok seviyorum, Ayrıca Bodrum'un ve Ege kıyılarının benim için önemi çok büyük, çünkü çocukluğumda babam ile tekne gezilerinde buralara çok gelirdik. Yeniden burada olmak, böyle bir atmosferde sizlerle müzik yapıp, eğlenmek benim için inanılmaz bir keyif olacak" dedi.
MİLYARDER İŞADAMI AYAKTA İZLEDİ
Sadece DJ'lik yapan Vacchi'nin hayranları, çaldığı parçalara çılgınca eşlik etti. Beşiktaşlı eski ünlü futbolcu Pascal Nouma da Vacchi'yi izleyenler arasında yer aldı. Vacchi'yi yakınlarıyla izlemeye gelen Ukraynalı işadamı ve Metalist Kharkiv takımının eski yönetim kurulu başkanı Aleksander Yaroslavsky, yer bulamayınca ayakta kaldı. Vacchi'nin yaklaşık bir saat süren performansıyla hayranlarını coşturup, bayramın ikinci gününde unutulmaz bir gün yaşattı. Vacchi'yi görmek ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hayranları uzun süre beklemek zorunda kaldı.
Yarın ülkesine dönecek olan Vacchi'nin, Bodrum'da bir eğlence mekanı açıp, yatırım yamak için iki emlakçı ile görüştüğü, ilerideki günlerde bazı girişimlerde bulunabileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI