“Goodbye My Lover”, “You’re Beautiful”, “High” ve “Stay The Night” gibi şarkılarıyla dünyanın bir çok ülkesinde milyonlarca müzikseverin hayranlığını kazanan James Blunt, Haziran ayında vereceği iki konser için Türkiye’ye geliyor.

Geçtiğimiz yıllarda iki kez dünya turnesine çıkan ve 2007 yılında “1973”, ”Same Mistake”, ”Carry you Home” gibi hitlerinin yer aldığı ikinci albümü “All The Lost Souls” ile dünya çapında 5 milyonu aşkın bir satış rakamı elde eden Blunt, 24 Haziran’da İstanbul Küçükçiftlik Park ve 25 Haziran’da İzmir Arena konserleriyle Türk müzikseverler ile bulusacak. İki Brit, iki World Music, iki MTV Video Müzik, bir MTV Avrupa Müzik ödülü ve 5 Grammy adaylığı olmak üzere sayısız ödüle layık görülen Blunt’ın, yepyeni albümü “Some Kind of Trouble’ın UNILIFE organizasyonu ile gerçekleşecek konserleri için şimdiden yerinizi ayırtın. Biletler Biletix’te !

James Blunt

“Kendimi bir roller-coaster’da gidiyor gibi hissediyorum” diyor James Blunt. İki albüm, iki dünya turnesi ve 18 milyonluk albüm satışı sonrasında dünyada pek az kişinin deneyimleyebileceği bir yolculuğa çıkan sanatçı yepyeni albümü “Some Kind Of Trouble” ile geri dönüyor. Albüm oldukça keyifli ve 80’lerin başında Batıya hakim olan iyimserliği, özgürlük heyecan ve saflığı yansıtıyor.

Blunt’in “Back To Bedlam”, “You’re Beautiful”, ”High” ve “Goodbye my lover” gibi hitlerinin yer aldığı ilk albümü sanatçıyı dünya çapında bir star haline getirdi.