BODRUM'da geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, bu sezonu verilen kokteylle açtı.
Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı, Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un yaptığı, dünyanın lüks otel zincirlerinden Jumeirah Group tarafından Bodrum'da yaptırılan Jumeirah Bodrum Palace, yeni sezonu açtı. Sezon açılışı için yapılan konkteyle, ilçedeki seyahat acenteleri ve tur operatörleri katıldı. Geçen yıl hizmet verilmeye başlayan otelin yeni Genel Müdürü Zeynep İncekara,  şöyle dedi:
"Amacımız turizmde kalitenin yanında, en iyi insan ilişkileri ve sıcaklığıyla hizmet vermek. Dünyanın dört bir yanından tesisimizde konaklayan turistlerin yanı sıra bu yıl Dubai'de yapacağımız özel tanıtımlarla Bodrum'a turist getireceğiz. Bir Türk havayolu şirketinin Bodrum-Dubai arasına koyacağı seferler, Dubaili turistin Bodrum'a olan ilgisini arttıracağından eminim. Başta Körfez ülkeleri olmak üzere Rusya, BDT, Avrupa ülkelerinden rezervasyon almaya başladık. Özellikle uzun dönemli villalarımız çok rağbet görüyor. Kazakistan, Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'dan yoğun talep var."
Turistik tesis, Bodrum merkeze yaklaşık 10 dakika, Bodrum Havaalanı'na ise 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. 110 dönüm üzerine kurulu arazide 135 oda, ayrıca 6 suit villa yer alıyor. Konaklayanlar Ege kıyısında dinlenmenin yanı sıra paraşüt ile yelken, rüzgar sörfü, su kayağı, balıkçılık, yelken ve dalış gibi faaliyetlerden de faydalanabiliyor.

FOTOĞRAFLI