İbrahim MAŞE-Çağlar ÖZTÜRK/ MERSİN, () - MERSİN'de, 13`üncü Fanta Gençlik Festivali kapsamında sahne alan Hadise ve Athena, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivallerinden biri olan Fanta Gençlik Festivali'nin bu yıl 13`üncüsü gerçekleştiriliyor. Türkiye`nin birçok kentinde düzenlenen festivalin 11`inci konseri ise Soli Pompeipolis Festival Alanı'nda gerçekleşti.


Etkinlikte ilk olarak sahne alan rock grubu Athena, sahne performansı ve enerjisi ile göz doldurdu. En sevilen parçalarını seslendiren grubun solisti Gökhan Özoğuz, sempatik tavırları ile izleyiciden tam not alırken, konserin son kısmında Mersin İdman Yurdu forması giyerek şarkı söyledi.

Daha sonra sahneye çıkan Hadise, hareketli şarkıları ile festival alanını coşturdu. 'Nerdesin Aşkım' isimli parçasını binlerce hayranı ile birlikte seslendiren Hadise, konser boyunca yaptığı danslar ile göz doldurdu. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ünlü sanatçı, alkış yağmuru eşliğinde konserini sonlandırdı.