ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde sahneye çıkan şarkıcı Merve Özbey, "Aşk güzel bir şey, bulduysanız yaşayınız. Baktınız olmadı, beyler bayanlar çünkü aldatmak adamlık değildir, aldatmak bir hayvanlık sıfatıdır. Hayvanlara da hakaret etmek istemem ama aldatılanınız varsa önünüze bakın" dedi.
Kemer'in eğlence merkezlerinden Club Aura'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü Merve Özbey ve Erdem Kınay sahneye çıktı. Konser öncesi eğlence merkezini dolduranlar go-go dansçılarının gösterisi ve DJ'lerin çaldığı müziklerle eğlendi. Saat 02.00'da DJ kabinine geçen Erdem Kınay, hareketli parçalar çaldı. 5 dakika sonra ise sahneye Merve Özbey çıktı. Konser boyunca gece kulübünü dolduranlar Özbey'in söylediği şarkılara eşlik etti. Şarkı aralarında kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden Merve Özbey, "Bayramınız kutlu olsun" dedi. İlişkilerle ilgili de konuşan Özbey, "Bence adamlık sıfatının erkeği kadını olmaz. Adamlık adamlıktır" dedikten sonra Erdem Kınay'a bakarak, "Erdem bu konuşmadan sonra parti kuralım oy verecekler" diye konuştu.
Merve Özbey, şöyle konuştu:
"Şunu söylemeye çalışıyorum. Aşk güzel bir şey, dolayısıyla bulduysanız yaşayınız. Baktınız ki olmadı, beyler- bayanlar çünkü aldatmak adamlık değildir, aldatmak bir hayvanlık sıfatıdır. Hayvanlara da hakaret etmek istemem ama aldatılanınız varsa önünüze bakın. Ha diyeceksin ki o kadar büyük bir mevzu yok, beyler bayanlar karşınızda dünyanın en gurursuz kadını duruyor. Niye? Seviyorsam ararım ağabey."

FOTOĞRAFLI