ERKAN Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı, 'Paramparça' dizisinde 'Keriman' karakterini canlandıran Nursel Köse, "Keriman’ı sevenleri ben de çok seviyorum" dedi.
Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programında soruları yanıtlayan Nursel Köse, oynadıkları dizinin birçok yönü bulduğunu komedi yönünün heyecan yaratıp izleyiciyi kendisine bağladığını söyledi. Dizide canlandırdığı ‘Keriman’ı sevenleri kendisinin de çok sevdiğini anlatan Köse, "İzleyiciler, Keriman’ın esprili yönlerini öne çıkarıp bunu internetteki paylaşımları ile ortaya çıkarıyor" dedi. Nursel Köse, şöyle konuştu:
"Nurgül Yeşilçay ile ilk günden 'Patlatacağız' dedik, patlatıyoruz yani. Çok iyi bir enerjimiz var. Birbirimizi çok seviyoruz. Bazen ‘kopuyoruz.’ Bu noktadan sonra bu kadar gülmekten artık çekemeyiz diyoruz. Çok keyifli. Ddaha önce çalışmıştım Nurgül ile. Kameranın arka tarafı çok keyifli. Ben ona tokat atsam da bağırsam da gülüyoruz çok eğlenceli. Sonunda film yani fazla ciddiye almamak lazım."

FOTOĞRAFLI