Saffet YENİGÜN/ KEMER (Antalya), () - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 8'incisi düzenlenen Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nda Rus finalist Ella Shalamova, 'Miss Kemer' seçilerek kraliçe tacını taktı.
Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nın finali, Club Kemer Aura'da yapıldı. Tataristan, Çin, Kazakistan, Macaristan, Finlandiya, Sibirya, Rusya, Kongo, Romanya, Sırbistan, Ermenistan, Letonya, Türkiye gibi 22 ülkeden güzellerin podyuma çıktığı geceyi, yüzlerce yerli ve yabancı tatilci izledi. Club Kemer Aura tarafından düzenlenen yarışmada, sahneye müzik eşliğinde çıkan güzeller, sırasıyla bikini, deri, kürk ve gece elbiseleriyle podyumda yürüdü. Yarışmanın 13 kişilik jürisi, güzellere puan vermekte oldukça zorlandı. Gece kulübündeki dansçı kızların da gösteriler yaptığı final gecesinde, coşkulu anlar yaşandı. Dansçılar, kıvrak ve seksi danslarıyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
RUS GÜZEL, KEMER GÜZELİ SEÇİLDİ
Yarışmanın ilk etabının sonunda eleme yapıldı ve ikinci etaba kalan 12 güzel belirlendi. Türk güzeli Ezgi Baran da ikinci tura kaldı. Gecenin sonunda ise Rus güzel Ella Shalamova güzellik tacını takan finalist oldu. Ella Shalamova'nın 'Kemer güzeli' seçildiği gecede, Tataristan güzeli Dinara Akbesheva ikinci, Türkiye güzeli Ezgi Baran ise üçüncü oldu. Romanya'dan Gabriela Denisa Hodisan 'Miss Voux' tacını takarken, Sibirya güzeli Olga Portnova 'Miss Aura', Sırbistan güzeli Martina Dimitrijevic 'Miss Marco Polo', Ermenistan güzeli Larisa Petrosian 'Miss Stefano' ve Letonya güzeli Liva Gzibovska ise 'Miss Sassofono' tacını taktı.
Dereceye giren güzellere çeşitli hediyelerin verildiği gece, konfeti ve havai fişek gösterisinin ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI