İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, () SERTAB Erener, İstanbul Avcılar’da yaklaşık 2 bin kişiye konser verdi. Erener, gördüğü ilgiden memnun kaldı.
Avcılar Belediyesi, 300 çocuğu sünnet ettirirken, aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Belediye Meydanı’nda konser düzenledi. DJ Ece Toprak, meydanı dolduran yaklaşık 2 bin kişiye hareketli parçaları çaldı. Sahneye oldukça rahat bir kıyafetle çıkan Sertab Erener, kendisine eşlik eden vokalisti Zeynep Doruk ile eski ve bu yaz çıkardığı ‘Ben Öyle Birini Sevdim ki’ albümündeki sevilen şarkılarını söyledi.
İzleyicilerin şarkılarına eşlik ederek, yerinde duramadığı, cep telefonları ve tabletlerle görüntülemeye çalıştığı Sertab Erener, kısa süre mikrofonun azizliğine uğrayınca  "Liderlerin işi zor. Mikrofonsuz hiç kimseye seslerini duyuramaz" diye espiri yaptı. ‘Toprak ana’ olarak tanınan Avcılar Belediye Başkanı CHP’li Handan Toprak Benli, sahneye çıkarak Türkiye’yi Avrupa’da da başarı ile temsil eden Sertab Erener’e çiçek ve teşekkür plaketi verirken, "Sesinizi bir şelaleye benzetiyorum" dedi.

(FOTOĞRAFLI)