Mustafa ULUSOY/OSMANCIK (Çorum), () - ÇORUM'un Osmancık İlçesi'nde sevdiği kıza evinin önündeki sokağa afiş asıp sürpriz evlenme teklifi eden Mesut Karatağ muradına erdi. Mesut Karatağ evlenme teklifini kabul eden sevgilisi Aysun Demir ile yıldırım nikahı kıyıp dünya evine girdi.
Çorum'un Osmancık İlçesi’nde bir tekstil atölyesinde çalışan 24 yaşındaki Mesut Karatağ, aynı işyerinde çalışan, kendisiyle aynı yaştaki sevgilisi Aysun Demir'e önceki gün sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Arkadaşları ve aile bireylerinden oluşan 15 kişilik grupla evlenme teklifi için bir hafta hazırlık yapan Mesut Karatağ üzerinde 'Benimle evlenir misin prensesim' yazan afiş hazırlatıp kız arkadaşının evinin bulunduğu sokağa astı. Sokağı trafiğe kapatan genç hazırladığı üzerinde '15 kişinin emeği var. Hayır dersen ayıp olur', 'Gözümle gördüğüm değil, gönlümde kördüğümsün meleğim', 'Mesut seni çok seviyor Aysun', 'Benimle bir ömür yaşlanırmısın birtanem' yazan pankartları kız arkadaşının annesi Fatma Demir'in de aralarında bulunduğu grup üyelerinin eline verdi. Hazırladığı afişin önüne kız arkadaşını getiren Mesut Karatağ evlilik teklifinde bulundu. Aysun Demir’in teklife 'Evet' cevabı vermesi üzerine ise dün Osmancık Belediyesi'nde nikah töreni düzenlendi. Yıldırım nikahı kıyarak dünya evine giren çift ise büyük mutluluk yaşadı.
Aysun Demir, evlilik teklifini aldığında büyük şok yaşadığını söyleyerek "Hayatım boyunca bu anı unutamam. Benim için büyük sürpriz oldu. benimle evlenmek istediğini biliyordum ama ben henüz düşünmüyordum. Ancak böyle bir teklif görünce ben de ona 'Evet' dedim" diye konuştu. 
Mesut Karatağ ise kız arkadaşını evliliğe ikna ettiği için mutlu olduğunu belirterek "Daha önce evlenmek istediğimi söyledim ama ikna edemedim. Aysun'un ailesi, hatta annesi bile bana destek veriyordu. Ben de sürpriz bir evlilik teklifi ile ikna edebileceğimi düşündüm. Yaklaşık bir hafta afişi ve pankartları hazırladık. Pasta yaptırdım. Yüzüğümü aldım. Afişi kız arkadışımın evinin önündeki sokağa astım. Hatta sokağı da trafiğe kapatmış olduk. Evlenme teklifimi kabul etitği için çok mutluyum. Hemen erkesi gün nikahımız da kıyıldı. İnşallah güzel bir düğün yapacağız. İnşallan bir ömür mutlu olacağız" dedi. 

FOTOĞRAFLI