Mehmet Ali Erbil ve Demet Akalın, sunucu Ece Erken hakkında suç duyurusunda bulunuyor... Erbil, mesajın içeriği hakkında "Söylenmeyecek kadar iğrenç" dedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil önceki gün rutin kontrolleri için hastanedeydi. Geceyi hastanede geçiren Erbil sabah kapalı olan cep telefonunu açtığında iddiaya göre ünlü sunucu Ece Erken’den gelen bir mesajla karşılaştı.

Mesajı yeni barıştığı şarkıcı Demet Akalın’a da ileten Erbil, yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Akalın mesajla ilgili olarak sosyal paylaşım sitesi twitter’dan “Yarın(bugün)sabah Elif’imle(Güvendik) savcılığa gidiyoruz. Bir sunucuyu şikayet etmeye..” yazdı.

 Bunun üzerine Ece Erken’den atıldığı öne sürülen Erbil ve Akalın’ı hedef alan o mesajın içeriği merak konusu oldu. Erbil konuyla ilgili olarak “Hastanede gece telefonumu kapatmıştım sabah bir açtım ve Ece’nin mesajı gördüm. Gereksiz iğrenç, seviyesiz, hakaret içeren bir şeyler yazmış. Öyle ki size bu mesajın içeriğini söyleyemiyorum bile o kadar iğrenç. Sonra pişman olup, Stelyo’yu aramış ‘çok özür dilerim, lütfen o mesajı yok edin’ demiş. Ama öyle mesaj olmaz. Neyine güvenerek öyle bir mesaj yazmış, dayandığı dağlar neler anlamadım. Mesajda hem hakaret hem tehdit var. Bana bu mesajın hesabını mahkemede verecek” dedi.

Ece Erken ise konuyla ilgili olarak twitter’daki sayfasından “Konuyla ilgili sadece avukatım İbrahim Ateş yetkilidir. Gereken cevap onun tarafından verilecektir. Bu tarz isimlerle ismim ancak mahkemede anılır” dedi. Erken’in attığı iddia edilen mesajda Erbil’e “Sübyancı” diye yazdığı Akalın için ise hafif kadın anlamına gelen bir kelime sarfettiği iddia edildi.

Ancak Erken’in bu mesajı niçin gönderdiği belirsizliğini koruyor. İddialara göre Erken’in Kıbrıs’ta yaşadığı bir olayın Erbil tarafından Akalın’a aktarılmasına sinirlendiği öne sürüldü. Öte yandan Akalın’ın avukatı Ersan Taştekin aracılığıyla ünlü sunucuya 100 bin TL’lik manevi tazminat davası da açacağı öğrenildi.

Ece Erken’in adı son günlerde çok sık gündeme geliyor. Bursasporlu Sercan ile aşk yaşadığı iddia edilen Erken’in şimdi de ‘iğrenç mesaj’ attığı iddialarıyla başı dertte.