Kanal D’de ana haber ve 32. gün programlarını sunan ünlü anchorman Mehmet Ali Birand yeni yayın dönemine kadar ekranlara veda etti. Akşam ana haberleri sunan Birand programın sonunda söyledikleri ile herkesi şaşırttı. Birand, gündemin çok yoğun olduğu bir dönemde ekranlara veda etmenin çok zor olduğunu belirterek “ Ama ayrılmak zorundayım” dedi.

Birand veda etti, dua istedi


Birand “ Tatile falan çıkmıyorum. Bir süredir gördüğüm tedavi iyi sonuç verince yarın kendimi cerrahlara bırakıyorum. Önemli bir ameliyatım var. Kötü değil iyi bir haber veriyorum.” dedi. Sezon başında yeniden buluşmayı çok istediğini belirten Birand, izleyicilerden, seven sevmeyen herkesten dua beklediğini söyledi. Bu arada, Mehmet Ali Brand'ın ameliyatının başarılı geçtiği belirtildi.. Ailesi ise şu açıklamayı yaptı.. "Ameliyat çok iyi geçti. En kısa zamanda sıhhatıne kavuşup tekrar aranıza dönecek. Dualarınız, güzel dilekleriniz, binlerce mesajınız için çok teşekkür ederiz. BİRAND AİLESİ" denildi.

Birand'ın bazı tweet'ler ise şunlar:

-Sevgili dostlar... an itibariyle tam 127 bin 159 kişisiniz (bu sayı sürekli artıyor) hepinize çok teşekkür ediyorum.

-Bugüne kadar Twitter'ı çok önemsedim.Bana yazdığınız her şeyi okudum. Dikkate aldım. Ancak biliyorsunuz bir süredir tedavi görüyordum, ve çok iyi sonuç aldık.Bu sayede yarın ameliyat olacağım ve bir süre ne ekrana çıkabileceğim ne posta'daki yazılarımı yazabileceğim ne de Twitter üzerinden gündemi değerlendirebileceğim. Doğrusunu söylemek gerekirse ağır bir ameliyat olacak.Ancak doktorlarıma güveniyorum.


-Kendime gelince ilk olarak Twitter'dan sizlere bilgi vereceğim. Sizden şimdi tek bir isteğim var.O da dualarınızı eksik etmemeniz

-Bazı dostlar çiçek yollamak istiyor. Onca parayı çiçeğe vereceğinize Kasımpaşa Çocuk yuvasındaki yetim çocuklara yardım edin.

Bizde aydinses.com olarak değerli gazeteci ve anchorman Mehmet Ali Birand'a geçmiş olsun diyoruz.