AK Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, bazı ilçe ve beldelere, seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, İl Genel Meclisi üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat üyeleri de yer aldı.
Ercoşkun ve Küpçü, teşekkür ziyaretlerine Göynük ve Mudurnu ile Taşkesti beldesinden başladı. Ziyarette, vatandaşlara milletvekillerinin iletişim bilgilerinin yer aldığı broşürlerde dağıtıldı. Milletvekili Ercoşkun, vatandaşın ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirterek, "15 Temmuz’da Meclis’in tatile girmesinden ardından, Fehmi Küpçü ve beraberindeki teşkilat mensuplarımızla birlikte Göynük, Mudurnu, Taşkesti’yi ziyaret ederek vatandaşımız ve esnafımızla bir araya geldik." dedi.
Ercoşkun, ziyarette iletişim bilgilerini de dağıttıklarının altını çizerek, şunları kaydetti: "Bütün vatandaşlarımızın istedikleri anda bizlere ulaşabileceklerini belirttik. Seçim kampanyasında nasıl bütün ilçelerimize ziyaret ettiysek, bundan sonrada vatandaşımızla bir arada olacağımızı belirtmek isterim. Ramazana kadar bütün ilçelerimizi ziyaret ederek, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, vatandaşımız ile iç içe olacağız. Vatandaşlarımız, gerek Ankara’da gerekse Bolu’da her zaman kapımız açık olduğunu zaten biliyorlar ve bizlere sonsuz destek oluyorlar. Bunları duymak gurur veriyor."
Milletvekili Fehmi Küpçü de halkın vekilleri olarak, halkla bir arada olduklarını dile getirerek, “Bütün ilçelerimizi dolaşarak, vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edeceğiz.” ifadelerini kullandı.