Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi 11-A sınıf öğretmeni Eylem Kaçmaz'ın organze ettiği meslekleri tanıtım programı kapsamında sınıfta yapılan seminere Giresun Barosunda görevli Avukat Ünsile Yüksel Bozalioğlu öğrencilere "Mesleklerin Tanıtımı” hakkında bilgi verildi.

11-A Sınıfı rehber öğretmeni Eylem Kaçmaz “ Tanıtılan mesleği bizzat icra eden tecrübeli ve kurum kültürümüze uygun kişilerin sınıfımıza davet edilerek meslekleri hakkında öğrencilerimizin detaylı bilgi almalarını sağlamak.

Farklı mesleklerin tanıtılacağı sınıfımızda bu öğretim yılında yapılacak olan mesleki tanıtım seminerlerimize devam edeceğiz. Amacımız Öğrencilerin motivasyonlarına katkı sağlamak için bu tür seminerleri düzenlemekteyiz.” dedi.

Bahçelievler Anadolu Lisesi 11-A sınıfında yapılan seminerde Giresun Baro Avukatlarından Av.Ünsile Yüksel Bozalioğlu, öğrencilere verdiği meslek tanıtım programında önce kendini tanıtarak başladı.  

Avukat Yüksel Bozalioğlu, öğrencilere Avukatlık mesleğine hakkında ve tarihçesi hakkında bilgiler verdi.Hangi zorluklarla karşılaştığını, bu zorlukları nasıl atlattığını ve meslekte karşılaştığı güzel olayları anlattı. 

Seminere katılarak kendisini dinleyen öğrencilere teşekkür etti.Bulancak Anadolu Lisesi Müdürü Bahtiyar Hüsem, Okulumuzda Avukatlık Mesleği hakkında öğrencilerimizi bilgilendiren Av. Ünzile YükselBozalioğlu'na ve bu etkinliğin düzenlemesinde emeği geçen öğretmenimiz Eylem Kaçmaz'a seminere katılan öğrencilerimize teşekkür etti.Mesleklerin tanıtımdan sonra öğrenciler ilgili mesleklerle ilgili merak ettikleri konularda sorular sormasıyla seminerler sona erdi. 

Seminerin ardından sınıf öğretmeni Eylem Kaçmaz tarafından Avukat Ünzile Yüksel Bozalioğlu'na yaş pasta ikramında bulunuldu.