'SEÇİMLERİN 7 HAZİRAN'DAN SONRA YAPILMASI MÜMKÜN DEĞİL'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde belediye başkanları toplantısının ardından Alanya İlçesi'ni ziyaret etti. Konaklı Mahallesi'nde Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar ve partililer tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, konvoy eşliğinde Alanya Belediyesi'ne geldi.

Belediye Başkanı Yücel'in ipek dokuma gömlek ve ipek kozasından yapılan çiçeğin yer aldığı 2 tablo hediye ettiği MHP Lideri Bahçeli'ye, MHP İlçe Başkanı Uyar da şehrin anahtarını verdi. Genel başkan yardımcılarının da yer aldığı ziyaretin ardından Bahçeli, belediye önündeki alanda toplananlara hitap etti.

"TÜRKİYE'Yİ EŞKIYAYA TESLİM ETMEYİN"
Türkiye'nin çok nazik bir dönemden geçtiğini aktaran MHP Genel Başkanı Bahçeli, şöyle dedi:
"Her gün Türkiye kavrulup, yanıyor. Türkiye'de çok kısa süre içerisinde 42'yi aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Tüm bunlar Türkiye'nin istikrarını, milli birliğini, kardeşliğini ve devletimizin varlığını tehdit ediyor.

Bu süreç böyle devam etmemeli. Bu süreçten bir an evvel ülkemizi kurtarmalıyız. Sabırlı ve soğukkanlı olmalıyız. En küçük tahriklere bile kapılıp Türkiye'yi yakmak, yıkmak, parçalamak isteyenlerin emellerine alet olmamalıyız. Öncelikle siyasi iktidar bu konuda hassasiyetle durmalı, bir avuç eşkıyaya Türkiye'yi ve AKP iktidarını teslim etmemeli. Her türlü gayretin arkasında MHP olarak duracağımızı bilmelidirler."

SIRTINIZI DÖNÜN GİDİN
MHP'lileri tahriklere kapılmaması konusunda uyaran Bahçeli, "Alanya'da birçok evladımız var. Ekmeğini burada kazanmak için gelmiş olan vatandaşlarımız var. Etnik kimliği ne olursa olsun, mezhebi ne olursa olsun Alanya'da birlikte yaşamayı tercih etmiş insanlarımız var. Bunlar arasında yangın çıkartmayın. Bunlar arasında çatışma çıkartmayın. Çıkartanlara da sırtınızı dönün gidin. Emniyet güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz özellikle de 'çözüm' denen paçavrayı ülkeye bela eden iktidara bu sorumluluğu veriniz" dedi.

İKTİDAR GİDERSE HİÇBİR ŞEY OLMAZ
25'inci dönem milletvekilliği için iktidar değişikliğini ön gören bir seçimle karşı karşıya olduklarını belirten MHP Genel Başkanı Bahçeli, şunları söyledi:

"Bu seçim en geç 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak. Ancak 7 Haziran'dan sonra olması mümkün değildir. Sadece savaş ve savaş benzeri hallerde seçimler ertelenebilir. Öyleyse savaşa girmeyen bir Türkiye için seçimleri mutlaka 7 Haziran'da yapmak durumundayız. İktidar ondan evvel yapmayı düşünebilir. Alanya'da nasıl 30 Mart'ta bir zafer kazandınız, 7 Haziran 2015'te de bu zaferin devamını istiyoruz. MHP olarak 2015 yılında bir iktidar değişikliğinin Türkiye'nin kurtuluşu olacağına inanıyoruz. Bu iktidar giderse ne olur? Hiçbir şey olmaz. Daha iyi olur. Her türlü çözümü yerine getirecek bir alternatif vardır. Bu alternatif MHP'dir."

AK PARTİ'YE 'ALANYA'YI İL YAPIN' DEDİ
Devlet Bahçeli, Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'in 'Alanya'nın il olmasını istiyorum' dediğini hatırlatarak, Başkan Yücel'in sözünün arkasında olduklarını vurguladı. Bahçeli, iktidarın Alanya'yı il yapması gerektiğini söyledi.
MHP Lideri Bahçeli daha sonra, partililerle birlikte Herbaryum (kurutulmuş bitki örneklerinin belli bir sistemle düzenlenerek saklandığı yer), tarihi Kızılkule ve tersaneyi gezdi. Tersaneden tekneye binen Bahçeli, Alanya İskelesi'ne çıktı.

T