BAKANLAR İSÇİLERLE YEMEK YEDİ
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Organize Sanayi Bölgesinde tekstil işçileriyle bir araya gelerek yemek yedi. Fabrika işçilerinin ilgisiyle karşılasan bakan Fakıbaba sık sık işçilerle cep telefonuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kurban Bayramı'nda hem üreticinin hem tüketicinin memnun olacağı bir şey planladıklarını ifade eden Fakıbaba, şöyle konuştu:
"İnşallah Allah, herkesin kurban kesmeyi nasip eder. Biz elimizden geldiği kadar insanlara yardımcı olmaya çalışacağımızı hep söylüyorum. Ben istiyorum ki; hem üreten, hem tüketen, hem esnaf, hem kasap, hem bu  işle uğraşan insanlar gerçekten mutlu olsun. Üretici; 'kar ettim' diyecek, tüketici ise 'ben geçen yıla göre daha ucuz kurbanlık' aldım diyecek bir şeyi hayata geçirmeye çalışacağız. Amacımız bu, insanların mutlu olabileceği bir dengeyi sağlamaya çalışacağız. Yine et fiyatları konusunda bu göreve geldiğimiz günden bu yana çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın emirleri var sadece et değil, diğer gıda ve hayvancılık  konularıyla ilgili ekip olarak çok çalışıyoruz. Ben 6 günde 6 saat uyumadım. Bu konular üzerinde çalışıp fakir fukaranın yüzünü güldüreceğiz.”

FOTOĞRAFLI