Osmaniye’de düzenlenen ‘Erbakan’ konulu şiir yarışmasının ödül dağıtım törenine Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın da katılacağı bildirildi.
İl Başkanı Osman Eroğlu, şiir yarışmasının ödül töreninin Erbakan’ı Anma Programı şeklinde 2 Mart Cuma günü saat 19.00’da Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılacağını kaydetti.
Yazılı açıklama yapan Eroğlu, merhum Erbakan’ı vefatının 1’inci yıl dönümünde anmak için ödüllü şiir yarışması düzenlediklerini belirterek, şu açıklamalarda bulundu; “Genel merkezimiz merhum Erbakan’ın vefatını kapsayan haftayı ‘Erbakan Haftası’ olarak ilan etti. Bu kapsamda düzenlediğimiz ve ülke geneline yaydığımız şiir yarışmasının final programını 2 Mart 2012’de yapılacaktır. Şiir yarışmasında başvurular 25 Şubat’ta sona erecek. Türkiye’nin her yerinden yarışmaya şiirler geliyor. Ödül törenini daha anlamlı hale getirmek için düzenleyeceğimiz anma programına Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve genel merkez yöneticileri de katılacak.” dedi.
Yarışmada birinciye koltuk takımı, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın ve daha birçok sürpriz hediye verileceğini kaydeden Saadet Parti İl Başkanı Osman Eroğlu, şiir yarışmasının jüri üyeliğini Bestami Yazgan, Veli Aba, Mücahit Çelik, Ali Cihangir ve Ayhan Bozdoğan’ın yaptığını sözlerine ekledi.