Bahçelievler Soğanlı Mahallesi’nde seçmenleriyle buluşan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Emine Gülizar Emecan, yoğun ilgiyle karşılandı.

Bahçelievler Mahallesi ve çevre ilçeden katılan seçmenleriyle eğlenceli bir akşam geçiren Emecan, “Bahçelievler ilçesiyle 25 yıl önce başlayan bağım hala devam ediyor, buralı olmaktan gurur duyuyorum” dedi.Seçim çalışmaları kapsamında seçmenleriyle buluşmaya devam eden CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Emine Gülizar Emecan, bu kez yuvam dediği Bahçelievler’de seçmenleriyle bir araya geldi. Yoğun seçim çalışmalarına eğlenceyle kısa bir mola verilen gecede türkü şöleni de yaşandı. Emecan ailesinin aile dostu Emine Akkaya söylediği türkülerle eğlenceli bir akşam yaşattı.

Seçmenlerine kısa bir konuşma yapan Emecan, “Partimiz tarafından yapılan ön seçimden 126 aday arasından 6’ncı olarak çıktım. Bahçelievler’de de 3’üncü oldum bu benim için çok özeldi. Ankara’ya gittiğimde Genel Başkanımızın öngörüsü ve isteğiyle onun ağzından çıkanlarla el kaldırıp indiren vekiller olmayacağız” dedi.
Seçim çalışmaları hakkında izlenimlerini de paylaşan Emecan, “Sabah vatandaşımızı duraklarda işlerine uğurladık. Caddelerde, sokaklarda, dükkanlarda onlarla sohbet ettik. Sorunları anlamaya çalıştık. Bizden neler istiyorlar? Programımız onlar için yararlı mı? Bunların cevabını aradık. Sonuç olarak esnafımızın işlerin durgunluğundan, pazarcı esnafımızın fiyatların pahalılığından, ev hanımlarımızın alışveriş yapamamaktan, gençlerin işsizlikten, işi olanlarında hak ettikleri parayı kazanamamaktan, emeklilerin alım güçlerinin düştüğünden şikâyetçi olduklarını gördük” diye konuştu.

Ziyaretlerde vatandaşın ‘Seçim çalışmalarında geliyorsunuz bir daha görünmüyorsunuz’ şikayetine karşın “Bunları duyduğumuzda karşılığında söyleyecek çok sözümüz olduğunu fark ettik. Bu şikayetleri çok normaldi. Rakamlara baktığımızda ülkenin artık büyüyemediğini görüyoruz. Büyüyememek üretmemek, o da işsizlik ve yoksulluk demek. Ancak bizler ön seçimle gelen vekilleriz. Biz İstanbul vekilleriyiz ve Ankara’ya sizi temsil etmek için gideceğiz. O nedenle bunu göz önüne alarak oy kullanmalısınız. Sizlerin sözcüsü olacağız. Türkiye’yi yeniden inşa etmek için yola çıktık ve bu yolculuğu da sizlerle yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.