Saffet YENİGÜN / KEMER(Antalya), () - ANTALYA Kemer'de düzenlenen 25'inci Ulusal Dermatoloji Kongresi'nde tıbbi farmakoloji uzmanı, medikal estetik hekimi Devrim Gürsoy, istenmeyen yağlardan kurtulmak için yeni uygulanmaya başlanan 'Proshock Ice'ı tanıttı.
Türk Dermatoloji Derneği ve 19 Mayıs Üniversitesi işbirliğince Kemer'deki Rixos Sungate Otel'de düzenlenen 25'inci Ulusal Dermatoloji Kongresi'nde 'Proshock Ice' uygulaması yapan Devrim Gürsoy, bu yeni bir uygulamayla istenmeyen yağlardan çok daha hızlı kurtulmanın mümkün olduğunu aktardı. Gürsoy, Proshock Ice'in varis ve selülit gibi rahatsızlıklardan kurtulmada da etkili bir yöntem olduğunu kaydetti. Tek seansta 2.5 ya da 3 santime kadar bir değişiklik olacağını belirten Gürsoy, bunun da yaklaşık 50 dakika ila 1 saat sürdüğünü vurguladı. Gürsoy uygulamayla ilgili şu bilgileri verdi:
"Genelde bölgesel yağlanma beraberinde hem cilt deformesini getiriyor, hem de bölgesel anlamda şekil bozukluğu yaratıyor. Şekil bozukluğunun giderilmesinde en yeni teknoloji Proshock Ice teknolojisi. Bunun en büyük avantajı, bir taraftan bölgesel yağ fazlasının olduğu kısımları vakum artı soğuk etkisi ile tarayıp o bölgede bir yağ yakımı meydana getirmek. Peşi sıra şok dalgaları ile bölgenin toparlanmasını ve parçalanan yağın o dokudan uzaklaşmasını sağlaması. Bu iki işlemin bir arada yapıldığı tek uygulama Proshock Ice'dır. Bu uygulama hem yağın yakılmasında, hem de cilt toparlanmasında etkili bir işlem. Aynı zaman da selülit dediğimiz sorunun ortadan kalmasında Proshock Ice tek başına kullanılabilecek ve ortalama 10- 15 seans içerisinde ciddi mesafeler kat edebilecek yeni ve son derece popüler olmaya aday bir uygulamadır."

FOTOĞRAFLI