Bulancak ilçemizde faaliyet gösteren Özel Güldeniz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine yeni alınan fizyoterapist Rıdvan Türkeri göreve başladı.

Özel Güldeniz Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi mezunu Güten Gürsoy "Yeni görevine başlayan yeni Fizyoterapistimiz Rırvan Türkeri, Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden mezundur.

Özel Güldeniz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde ilk Fizyoterapist olarak göreve başlayan Fizyoterapist Rıdvan Türkeri'ye yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. Özel Güldeniz Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yeni göreve başlayan Rıdvan Türkeri ise yaptığı açıklamada,''İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu mezunuyum.

Giresunlu olup Bulancak Barbaros İlkokulunda Psikolojik Ve Danışman Rehber Öğretmeni Gökhan Türkeri'nin kardeşiyim.Bulancak gibi güzel bir ilçe ve teknolojik açıdan son derece donanımlı Rehabilitasyon merkezinde görev yapmaktan mutluluk duyuyorum.

Özel Güldeniz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetimi beni aile ortamında karşıladı. Bizler,yaralanma,hastalık,doğuştan gelen özür,hareket sistemi bozuklukları ve diğer durumlardan kaynaklanan ağrı ve fonksiyon bozukluklarından yakınan kişilere hekimin tanısına uygun bir fizik tedavisi programını planlar ve uygularız.''dedi.