MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli milletvekili yemin töreninde AK Parti'den milletvekili seçilen Ahmet KUtalmış Türkeş'i alkışladı. Ahmet Türkeş Bahçeli'nin alkışladığı tek AK Partili milletvekili oldu.

Boykot ve yemin etmeme kararlarının gölgesinde toplanan Meclis Genel Kurulu'ndaki yemin töreninde ilginç sahneler yaşandı

AK Parti'den İstanbul Milletvekili olan MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Türkeş yemin etmek için kürsüye çıktığında AK Partililerin yanı sıra MHP sıralarından da alkış aldı. Alkışlayan MHP'liler arasında Genel Başkan Devlet Bahçeli de vardı. Bahçeli'nin gülümsemesi de gözlerden kaçmadı.

AĞABEYDEN COŞKULU ALKIŞ


MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanında oturan Alparslan Türkeş'in büyük oğlu MHP Milletvekili Yıldırım Türkeş'in de coşkuyla alkışladığı görüldü.

Yıldırım Türkeş kardeşinin AK Parti'den aday olmasını olumsuz karşılamamış Meclis'te birlikte poz da verebileceklerini söylemişti.

ENGİN ALAN'A ALKIŞ


Balyoz davasından tutuklu olan ve tahliye talebi reddedilen MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan'ın ismi de yemin için anons edildi. MHP sıraları bu anonsu alkışlarla karşıladı.
İnternethaber