MHP'de ikinci kaset skandalıyla gündeme gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye restini çekti. Bahçeli'nin "içimizde barındırmayız"  sözlerine karşılık, Didinmez "Sorumluluğum sadece aile fertlerine karşıdır" diyerek istifa etmeyeceğini açıkladı.

MHP'li Didinmez, bazı basın-yayın organlarında ve internette görüntüleri olduğu iddia edilen "kaset" ile haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Didinmez açıklamasında özetle şu ifadelere yer verdi:


"İleri demokrasiden ve hukukun üstünlüğünün hakim olduğundan dem vurulan ülkemizde yaşananlardan hareketle, esasında söylenecek ve konuşulan bir şey kalmamıştır. Ar, namus, ahlaktan bahsederek en büyük ahlaksızlığı yapanların aynaya baktıklarında kendi çirkefliklerini göreceklerini bildikleri için bakmadıkları günümüzde yine de bazı şeylerin anlaşılabilmesi ve bilinmesi için ifade edilmesi gerekmektedir."

"Partililerimiz ve ülküdaşlarımız, dost ve düşmanın her geçen gün karıştırıldığı bu süreçte yaşananların şahıslarımızdan ziyade kendilerinin de içinde yer aldıkları Milliyetçi Hareket'e fitne sokmaya yönelik olduğu gerçeğini unutmadan partimize ve liderimize sahip çıkmaya devam etmelidirler"