Esenler Belediyesi Başkan yardımcısı Giresun Bulancak’lı hemşerimiz Faruk Aydın, AK Parti Giresun milletvekili aday adayı olduğunu, resmi açıklamanın 10 Şubat 2015 tarihi itibarı ile yapacağını söyledi.

Esenler Giresunlular Derneği Başkanı Nazmi Güler ve yönetim kurulunun düzenlediği kahvaltılı toplantıda, İlk açıklamayı Giresun Medya Platformuna yapan Başkan yardımcısı Faruk Aydın, 10 Şubat tarihine kadar mevcut görevinden istifa edeceğini, AK Parti Giresun milletvekili aday adayı olduğunu kamuoyuna açıklayacağını söyledi.

Giresun ve Giresun halkına hizmet etmek için aday olduğunu söyleyen Faruk Aydın, İstanbul’daki tecrübesini ve başarılı deneyimlerini Giresun için kullanmak istediğini, memlekete hizmet etme noktasında kendisini sorumlu ve görevli hissettiğini söyleyerek, Giresun’dan milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.

Faruk Aydın,Belediye başkan yardımcılığı görevinde sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarda devamlı bir araya geldiğini belirterek, şunları söyledi;’’görev yaptığımız süre içerisinde, sıcak ilişkiler içinde yüreğimizi ve kapımızı halka açtık..

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği halkımızın her sorununu ile ilgilendik, görevim gereği halkımızın ve Giresun sorunlarını çok yakından bilen biri olarak milletvekilliği aday adayı olmam gerektiği konusunda kararımı %99kesinleştirmiş bulunmaktayım diye konuştu.
ŞEBİNMEDYA-Sadi Toygar