ERDOĞAN'A O ÇAĞRIYI YİNELEDİ

Kendine güveniyorsan. Ben her şeyin hesabını verebilirim diyorsan, senin istediğin gazetecilerle karşıma çık konuşalım. Devletin arşivi senin emrinde, valiler senin emrinde, MİT, emniyet senin emrinde. Benimle ilgili ne biliyorsan gel karşıma. Ama sen 'ben yetersimiz gelemem' diyorsan. Bakanları al gel. Yetmedi mi bin kişiyi al gel. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal kardeşinizin karşısına çıkabilir mi? Onun için mangal gibi yürek lazım. Efeleneceğine otururuz beraber konuşuruz. Millet de görür bey kim, efe kim! Stüdyodan beli bükük çıkan kim?

ONLAR BİRİNCİ LİGDE


Şimdi Başbakan 'Ben senin karşına çıkmam. Ben birinci ligdeyim' diyor. Allah adama arada bir doğruları da söyletir ya. Onların bu lafı da doğru. Türkiye'yi bütün Avrupa'da rüşvet liginde birinci sıraya çıkardılar. Bütün Avrapa'da yoksullukta Türkiye'yi birinci lige çıkardılar. Dolar milyarderinde Japonya'yı geçtik, lig atladık.

İŞ VERDİNDE ÇALIŞMADILAR MI?


Şimdi bizim Aile Sigortası projemizi eleştiriyorlar. 'İnsanlara 600 lira vereceksin, yoksulları tembelliğe alıştıracaksın' diyorlar. Allah aşkına böyle bir açıklama olur mu? Sen bu insanlara iş verdin de çalışmadılar mı?

1.7 milyon çocuğun annesine sesleniyor. Boğazından kestiniz dershaneye gönderdiniz. Ne yaptılar. Şifreli sınav yaptılar. Bugün savcılığa dilekçe vermişler. Şifre yok diyorlar. O koltukta oturan adamın ar damarı çatlamış demektir.

"Tayyip şifreci" sloganları atan seçmenlere Kılıçdaroğlu, merak etmeyin onun şifresini çözdüm. Kimyası bozuldu. 1.7 milyon gencin günahı boynuma sınavı iptal ediyorum diyemiyor.

Bu iktidarın bereketi yok. Bereketsiz ülke değil, bereketsiz iktidar. O bereketsiz iktidarın gövdesini ben, dallarını da siz silkeleyin. Ağaçtan meyve değil, bir adam düşecek. Onun adını biliyorsunuz Recep Bey. Onu oradan indireceğim. Onları dut yemiş bülbüle çevireceğim.

Duydum ki, emekliler hayatlarından çok memnunmuş. Yaz tatillerinde Kanarya Adaları'na gidiyormuşlar. Oy kullanmak için Türkiye'ye geliyorlarmış.

9 milyon emekli, fire istemiyorum. Herkes sandığa gidecek ve halkın iktidarına oy verecek.

İSTİKRAR SÜRSÜN!

İstikrar sürsün diyorlar. devletin resmi sonuçlar. 2002 hapisteki tutuklu ve hükümlü sayıs 59 bin 429. geliyorum 28 nisan 2011 e hapisteki tutuklu ve hükümlü sayısı 59 binden 123 bin 916 ya çıkmış. devletin resmi rakamını veriyorum. İstikrar sürsün diyor. istikrar ne demek, bu istikrar demek hapisteki insan sayısı da artacak. bu süre de 49 hapishane yaptılar, tutuklu yetmiyor diye, 49 hapishane yerine 49 fabrika yerine kursalardı bu kadar hapiste adam olmazdı. sevsinler senin istikarının

BENİ MAHKEMEYE VERDİ

bunların yolsuzluklarını açıkladım beni mahkemeye vermiş. Bir ara ben yürütmenin başıyım demişti, ben doğru söylüyorum yürütmenin başı. yürütmenin başı yürütür, bende onu söyledim. ben merak ediyorum, niye mahkemeye veriyor. mahkemeye bütün yolsuzluk dosyalarını dizeceğim onun boyunun iki katı olacak.