Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TBMM'de yemin etmeyen CHP Mersin Milletvekili İsa Gök için Twitter'da, "CHP'li İsa Gök diz çöker mi, çökerse ne zaman çöker" diye yazdı.


Gökçek, dün gece sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yemin etmeyen Gök'e ince esprilerde bulundu. Gökçek, Gök'ün de yemin edeceğini iddia ederek, "Biliyorsunuz İsa Gök AK Parti'ye diz çöktürüyordu? AK Parti Gök dışında herkese diz çöktürdü. Acaba İsa Gök diz çöker mi, çökerse ne zaman çöker. Bizimkiler dimdik ayakta yemin etti. Kılıçdaroğlu gibi Silivri'dekiler yemin etmeden yemin etmem deyip arkasından yemin etmediler. Sayın Gök büyük lokma yutacaksın, büyük yemin etmeyeceksin. Ben söz verdim mi sözümü tutarım. Bak hiciv bir sanattır, inceliğini kavrayacaksın" yazdı.


Twitter'de Gökçek'i takip eden kullanıcıların yazdıkları ilginç anekdotlar ise şöyle:


"CHP AK Parti ile uzlaştı, yemin esnasında TBMM TV çalışmayacak. AK Partililer gülmeyecek dalga geçilmeyecek. İsa Gök ancak partimin kurallarina da uymak zorundayim dedi. Parti bahane yemin şahane:) İsa GÖk Yemin et ÇEK:))) Bence İsa Gök ile uğraşmanız yanlış, orada arkadaşlarımızı satmayacağız deyip anında satan adamlar dururken. 1- Kesin çöker 2- Almış oldukları eğitimde çark etmek siyaseti var:))) Bu sayılmaz yemin ederken ayağımızı kaldırdık diyebilirler, derler yani, beklerim:) İsa Gök ''diz çökecekler'' demişti. Kendisi göremedik yemin ederken, sanırım kürsünün arkasında diz çöküp yemin ediyordu."