MHP Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, Giresun’da adım atmadık yer bırakmıyor

 

“ÜLKE İÇİN ORTAK AKIL ŞART”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, Mecliste bulunan Milletvekilliği makamın tek sahibinin vatandaşlar olduğunu belirtti.

Seçim gezilerini Büyük Sanayi Sitesi, Teyyaredüzü Mahallesi ve Giresun Anadolu Engelliler Derneğinde sürdüren Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, “Birlikte yaşamak için ortak akılla hareket etmeliyiz” dedi.

TEYYAREDÜZÜ HALKINA DOĞALGAZ SÖZÜ

Milletvekili Dr. Orhan Erzurum Teyyaredüzü mahallesi sakinlerinin yıllardır doğalgaz beklediğini ancak bu sorunlarının bir türlü çözüme kavuşmadığını belirterek, "1 Kasım dan sonra ilk işimiz mahallenin doğalgaz sorununu çözmek olacaktır.

Şehrimizin en hızlı büyüyen ve gelişen mahallesine bu zamana kadar doğalgaz gelmemesinin tek sebebi iş bilmez siyasetçilerdir" şeklinde konuştu.

BÜYÜK SANAYİ SİTESİNDE İLGİ YOĞUNDU

Seçim gezilerine Giresun büyük sanayi sitesinde devam eden Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, burada yaptığı açıklamada; "Milletvekili makamı şahsın değil halkındır. Bizler sadece temsilciyiz… Sizlere hizmet edecek olan bireyleriz. Ankara'da tüm esnaflarımızın, halkımızın temsilcisi sesi olacağım” ifadelerine yer verdi.

ENGELLİ VATANDAŞLARI ANKARA'YA DAVET ETTİ

Seçim gezilerinin son durağında Giresun Anadolu Engelliler Derneğine ziyarette bulunan ve engelli vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Dr. Orhan Erzurum dernek üyelerini ve engelli vatandaşları Ankara'ya TBMM'e davet etti.

Kendilerini önemsediğini, her zaman içlerinde olduğunu, olmaya devam edeceğini belirten Dr. Orhan Erzurum şunlara yer verdi; "Eskiden seçim dönemi olsun sizleri arar sorarlardı peki şimdi?

Sizleri önemsiyoruz, sizlere değer veriyoruz. Bu şehirde daha rahat yaşamanız için ortak akıl birlikteliği ile çalışacak sizlere hizmet edeceğiz.”