Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN (Hatay), () - HATAY Amatör Ligi'nde mücadele eden İskenderunspor 1967 takımı, maçlarına taraftarlarını çekebilmek için bedava döner dürüm dağıtıyor. Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun, seyirciyi statlara çekme mücadelesinde olduklarını söyledi.
İskenderunspor 1967'nin Ekincispor'u konuk ettiği karşılaşma öncesi ve sırasında saha kenarında kurulan döner standı ile taraftarlara ücretsiz döner ikram edildi. Maçı izlemeye gelenler, döner dürümü için kuyruğa girerken, sahada da çekişmeli karşılaşma oynandı. 90 dakikanın sonunda ise ev sahibi takım İskenderunspor 1967, konuk takım Ekincispor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.
Seyircileri stada çekmenin yollarını aradıklarını belirten İskenderunspor 1967 Kulübü Başkanı Ali Gökhan Olgun, "Takımımıza olan ilgiyi yeniden canlandırmak, eski ruhunu kazandırmak için bir mücadele veriyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızı ve daha fazla seyirciyi çekmek için ücretsiz döner ikramında bulunmayı düşündük. Buna benzer değişik projelerle taraftarları sahalara çekmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

FOTOGRAFLI